wie in de praktijk

Mijn naam is Denise Labeur.

Ik ben 42 jaar en woon met mijn man en twee dochters in Hendrik Ido Ambacht. Het werken met kinderen maakt me blij en enthousiast, ik kan mijn creativiteit kwijt. Dit voelt goed! Binnen het onderwijs waar ik 13 jaar lang als leerkracht en Ib’ er heb gewerkt, merkte ik dat ik kinderen iets anders wilde bieden. Sommige kinderen hebben meer dan alleen een luisterend oor nodig. Ik kon hier niet altijd gehoor aangeven, waardoor ik soms met een onbevredigd gevoel thuis kwam. Op dat moment besloot ik de opleiding tot integratief kindertherapeut aan de Academie voor psychotherapie te gaan volgen. In 2011 heb ik de opleiding afgerond en vanaf die tijd werk ik in een bloeiende praktijk.

Eén op één samen met het kind, als de deskundige van zijn probleem, aan het werk in mijn eigen praktijk. We bekijken samen alle mooie en sterke kanten, welke zo belangrijk zijn weer om te kunnen gaan met datgene waar ze op dat moment last van hebben.

Labeur kindertherapie biedt hulp aan kinderen en hun ouders. Ik vind het mooi te ervaren hoe kinderen en ouders open staan en kunnen kijken naar hun eigen proces.

Op dit moment is de tijd om te kunnen starten met de therapie langer dan 9 weken. Uw kind moet te lang wachten op hulp. Ik adviseer u te kijken of u contact op kunt nemen met een collega in de buurt. Via de website kunt u zien wanneer er weer ruimte is.

Binnen de praktijk werk ik vaak samen met mijn hond Pepper, een Spaanse Waterhond met een sociaal, zorgzaam (waaks), kindvriendelijk en behulpzaam karakter.

 

 Pepper